FAD-material

 
Har du kompetenser inom IT-området? Har du funderat på att starta eget, men inte kommit igång? Starta din verksamhet som egenanställd hos Convoy! Vi hjälper dig genom att ta hand om allt pappersarbete och allt krångel. Du får fokusera på dina uppdrag och dina kunder!
 
Peo Einemo är en av de som anslutit sig till Convoy och har ett uppdrag via Convoys avtal med en större aktör inom IT-området. Här kan du läsa mer om hur det fungerar och vad Peo tycker om oss och vårt koncept. 
 
Convoy erbjuder dig möjlighet att ta uppdrag och fakturera kunder enkelt och utan krångel. För dig som jobbar med IT finns det  olika sätt att starta upp din verksamhet hos Convoy - antingen som konsult hos någon av våra IT-kunder eller så hittar du dina uppdrag själv, och får dessa godkända hos oss innan du utför uppdragen i din egenanställning. Eller så mixar du de två varianterna!
 
Ansök till våra befintliga uppdrag inom IT-området
Vi har idag avtal inom IT-området som kan generera uppdrag i Umeå, Östersund, Solna, Västerås, Visby och Göteborg. Dessa uppdrag kan vara lite längre, ca 1-2 år och ofta med möjlighet till förlängning. Det kan handla om systemutvecklare på olika nivåer, testledare och projektedare. Är du intresserad av något av våra avtalsuppdrag skickar du in ditt CV till Thomas, vår verksamhetschef, pronto. 
 
Vi har just fått en förfrågan om systemutvecklare nivå 4 placerade i Umeå där vi behöver kunna svara kunden senast 2018-02-06 resp 2018-02-07. Uppdragen startar 2018-03-01, men kan möjligen efter dialog med beställaren starta senare - eventuellt med förskjutning ändå till början av maj. Vill du vara med här, så hör av dig ASAP! Gör som Peo - ta ett uppdrag via Convoy!
  
Anslut dig för att fakturera "egna" avtal inom IT-området
 Utöver att anmäla ditt intresse för något av de uppdrag Convoy idag har, så har du även möjlighet att själv hitta uppdrag och få dessa godkända av oss. Sen är det bara att köra. Du börjar med att skicka in en ansökan via https://www.convoy.se/anslut-dig/ansokan, och när vi godkänt denna sätter vi upp ett eget projekt hos oss för dig och din verksamhet. Du blir ansluten till Convoy, anställd av oss beroende på hur ett visst uppdrag ser ut och kan fakturera kunden på ett enkelt sätt.
 
Vi ger dig tillgång till ”ett kontor på nätet”, det vill säga en egen plats på vår hemsida där du kan hitta olika formulär för att hantera t ex rapportering/fakturering, traktamente och lön. Vi stöttar dig även med rådgivning om du vill det.
 
Du kan kombinera uppdrag du själv hittat och överfört till Convoy med uppdrag där Convoy är avtalsbärare redan från början. Du kan också välja att addera helt annan verksamhet än den du började med. Skicka bara in en förfrågan så meddelar vi dig direkt om det är ok att utöka din verksamhet.
 
Peo Einemo har ett uppdrag
Peo Einemo är en av dem som valt att ansluta sig till Convoy och ta ett uppdrag på ett avtal som Convoy har med en större aktör inom IT-branschen. Denna aktör har i sin tur avtal med olika myndigheter och andra större företag. 
 
Peo berättar om vad som fick honom att välja Convoy:
 
- Jag har arbetat med IT-frågor sedan mitten på 90-talet, både som anställd och som delägare i ett konsultbolag. Att vara ansluten till Convoy är nästan som att ”äta upp kakan” och ändå ha den kvar.
 
Jag driver min egenanställning själv och behöver inte tänka på hur jag lägger upp företagsdeklarationer, momsinbetalningar, revisoner etc. Ingen annan arbetsgivare/konsultmäklare tar heller någon oskälig procent från det som jag fakturerar - jag får behålla det mesta själv!
 
Frihet, en hög grad av självbestämmande och bättre ekonomiskt utfall är några av de saker som jag prioriterar och som jag uppnår genom att vara med i Convoy.
 
Sedan är de som jobbar på Convoy ytterligare en orsak till att jag använder dem. Kompetenta, trevliga och mycket hjälpsamma, vilket är ett bra skäl till att använda sig av Convoy.
 
  Vill du också ta uppdrag via Convoy?
 
Hör av dig till verksamhetschef Thomas Åberg så får du mer information om hur det funkar. Prova gärna att ringa 070-553 81 96, eller skicka ett mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. så bokar vi in en tid för ett samtal.