FAD-material

 

Vi ger dig enklaste möjligheten att tjäna extrapengar under din studietid. Det är ju lite trist med pasta och nudlar hela tiden. Bli egenanställd och hitta uppdragen, så erbjuder vi dig ett enkelt sätt att fakturera kunder – och vi sköter på köpet om bokföring, försäkring, inbetalning av arbetsgivaravgifter och skatter. Du jobbar på dina villkor. Anslut dig! Vi heter Convoy. Enkelt.

När du pluggar kan det ibland vara svårt att få ihop ekonomin. Du kanske vill ta ett extrajobb. Har du tänkt på att det kanske kan vara enklare att få jobbet om du kan fakturera för din tid istället?

Om du behöver få extrainkomster är det vanligaste att du söker ett jobb – men ett alternativ kan vara att tänker som en företagare och tar uppdrag och skickar en faktura istället. Det kan vara ett enklare sätt att komma in på arbetsmarknaden på din studieort.

Convoy erbjuder dig ett enkelt sätt att fakturera kunder – och vi sköter på köpet om bokföring, försäkring, inbetalning av arbetsgivaravgifter och skatter. Du bestämmer själv hur mycket du vill och kan jobba med hänsyn till dina studier. Anslut dig!

Vi heter Convoy. Enkelt.

 

Jag vill ansluta mig och starta en verksamhet hos Convoy!

Jag vill veta mer om Convoy och det enklaste sättet att tjäna extrapengar under min studietid

 

Vi är ett egenanställningsföretag. Syftet med Convoy, eller Egenanställningsföretaget norr ekonomisk förening som är vårt formella namn, är att stötta dig som vill ha ett enklare alternativ när du vill starta en egen verksamhet och fakturera kunder.

Vi ägs enbart av organisationer. Vi delar inte ut någon vinst till våra ägare (medlemmar), utan fonderar och/eller återinvesterar direkt all eventuell vinst i mer, bättre och billigare verksamhet för dig som är ansluten. Ett exempel på det är när vi från april 2017 sänkte vår avgift. Så ju fler vi blir som fakturerar mer, ju billigare och bättre kan vi göra våra tjänster till dig.