FAD-material

 

 Alla människor är bra på någonting. Som student skaffar du dig dessutom ny kunskap. Vi ger dig möjlighet att använda dig av det du är bra på och ta betalt för det. Och du kan börja redan nu – under tiden du pluggar.

Som egenanställd hos Convoy hittar du själv dina uppdrag - i den omfattning du själv väljer. Har du en lugnare period med studierna, så kan du ta fler uppdrag. När du måste fokusera på studierna, drar du ner på antalet uppdrag du tar på dig. Du bestämmer själv.

När du genomfört uppdraget hjälper vi dig fakturera din kund, med lönehantering och med inbetalning av alla skatter och avgifter. Du är dessutom försäkrad via oss under tiden du utför dina uppdrag.

Ibland är det enda som behövs - för att du ska våga testa att ta betalt för det du kan - att du vet att det finns ett enkelt sätt att få betalt. 

Convoy. Enkelt.

 

Jag vill ansluta mig och starta en verksamhet hos Convoy!

Jag vill veta mer om Convoy och det enklaste sättet att tjäna extrapengar under min studietid

 

Vi är ett egenanställningsföretag. Syftet med Convoy, eller Egenanställningsföretaget norr ekonomisk förening som är vårt formella namn, är att stötta dig som vill ha ett enklare alternativ när du vill starta en egen verksamhet och fakturera kunder.

Vi ägs enbart av organisationer. Vi delar inte ut någon vinst till våra ägare (medlemmar), utan fonderar och/eller återinvesterar direkt all eventuell vinst i mer, bättre och billigare verksamhet för dig som är ansluten. Ett exempel på det är när vi från april 2017 sänkte vår avgift. Så ju fler vi blir som fakturerar mer, ju billigare och bättre kan vi göra våra tjänster till dig.