Vi gratulerar Daniel, som efter flera år hos Convoy nu har startat sitt egna företag!

Daniel, som började som eldartist och sedan tagit uppdrag som både DJ och som fotograf under sin tid hos Convoy, startade sitt egna företag vid årsskiftet 2015-2016. Med tanke på det engagemang och den drivkraft Daniel visade under sin tid hos oss, så är vi övertygade om att han kommer att nå framgång med sin verksamhet. Vi önskar dig all framgång i ditt företagande Daniel!

 

Läs mer...

Egenanställd får tvåårigt stipendie från Knut och Alice Wallenbergs Stiftelse

Laurynas Riliskis, som forskar inom dator-kommunikation vid Luleå Tekniska Universitet och vid sidan om det är egenantälld entreprenör hos Convoy, får ett tvåårigt stipendie från Knut och Alice Wallenbergs Stiftelse.

Det är totalt tio unga svenska forskare som får stipendiet. För åtta av dessa innebär stipendiet en möjlighet att göra en postdok-vistelse vid Stanford University.

Läs mer...

Webinarie: "Att marknadsföra sig själv" 9 oktober 18.30. Live i Luleå och på webben. Välkomna!

Convoy och projekt Flexibelt entreprenörskap bjuder in till årets tredje webinarie onsdagen 9 oktober kl 18.30.

Denna gång är temat "Att marknadsföra sig själv", och det är Ann-Katrin Öhman som föreläser. Ann-Katrin har arbetat som frilansjournalist med eget företag i 15 år i Stockholm, Paris och nu i Luleå.

Läs mer

Nya erbjudanden från Convoy

Med start 1 juli erbjuder nu Convoy fyra olika tjänster, alla baserade på och kopplade till ett förenklat entreprenörskap. Den egenanställning som vi hittills erbjudit kallas nu Convoy Entreprenör. Utöver det har vi tagit fram tjänsterna Convoy Företag, Convoy Anlita och Convoy Combo. Vi undersöker dessutom möjligheterna att ta fram ytterligare en tjänst riktad till dig som vill bli egenanställd, men nu på ett ännu enklare sätt. Du kan läsa mer om våra nya tjänster på Våra tjänster

Infomöte. 26 augusti. Tärnaby.

Convoy håller informationsträff i Tärnaby måndag 26 augusti. Vi berättar om egenanställning och nätverkar bland annat med representanter för turismnäringen.

Träffen är en allmän information dit alla är inbjudna. Det är Eva Helleberg och Lena Östergren, två egenanställda hos Convoy som har tagit inititativ till träffen.

Information om lokal och tid kommer längre fram.

 

Idékonferens 2013 -  boka in 23 november!

Lördag 23 november genomför Convoy Idékonferens 2013 på Medlefors folkhögskola i Skellefteå.  I vanlig ordning blir det föreläsningar, samverkan och en massa gott umgänge med andra egenanställda entreprenörer... Nu kan du påverka innehållet!

Läs mer